Machineverhuur

Stibo V.O.F

Beton- timmer- en afbouwerkzaamheden

Bouwkraan

Voor het verplaatsen van boumaterialen is een bouwkraan onmisbaar. Door zijn grote rijkwiijdte en tilgewicht is deze kraan geschikt voor zowel kleine als middelgrote bouwen. De kraan wordt verhuurd inclusief een gecertificeerde kraanmachinist. Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

Shovels

Stibo V.O.F. beschikt over 2 midi-shovels van het merk Giant. Deze kunnen inclusief diverse opzetstukken worden gehuurd inclusief chauffeur. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Minigraver

Op bouwplaatsen met beperkte bereikbaarheid en voor kleine klussen is een minigraver onmisbaar. Door zijn geringe breedte (75 centimeter) en diverse bakken is deze minigraver bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een kleine afgravingen op slecht bereikbare plaatsen. Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid

Foto's

Project: De Stienen Flier - Joure

Oplevering: Eind 2014

Momenteel werkt Stibo V.O.F. aan de realisatie van een nieuw zwemparadijs voor zwembad de Stiennen Fliert. Voortgang en fotos van dit project kunt u volgen op de site van De Stiennen Fliert.

 

Project: De Waterkanten - Lisse

Oplevering: Begin 2014

In het begin van 2014 startte Stibo met de betonwerkzaamheden voor de realisatie van deen sportcomplex met parkeergarage. De voortgang van dit project vind u hier.

 

Project: Sportcomplex - Papendrecht

Oplevering: Eind 2013

Stibo V.O.F. realiseerde in 2013 onder andere alle betonbouw voor de 1e fase van Sport- en Zwem accomodatie te Papendrecht. Klik hier om de voortgang van het Project te zien. Momenteel zit het werk voor Stibo V.O.F. er bij dit project op.

 

 

 

 

 

 

Stibo V.O.F.

Kanaaldijk 18

4126 LR Hei-en Boeicop

T : 06-53538764

E : info@stibobouw.nl

Copyright © All Rights Reserved - Stibo V.O.F. - Kanaaldijk 18 - 4126 LR Hei-en Boeicop - T : 06-53538764 - E : info@stibobouw.nl