Over

Stibo V.O.F

Beton- timmer- en afbouwerkzaamheden

Over ons

Stibo V.O.F. werd in 2007 opgericht als timmberbedrijf. Door de jaren heen werden de werkzaamheden en projecten groter.

Bij Stibo vindt u de passie en gedrevenheid om samen te werken aan een mooi resultaat. Door de te werken met vaste partners kan een hoge kwaliteit gewaarborgd worden.

Door de jaren heen is Stibo V.O.F uitgegroeid tot een onderneming die in staat is om grote projecten met zorg af te leveren. De kennis en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Hierdoor hebben al diverse aannemers gekozen voor deze onderneming en werken we samen aan grote projecten.

Naast grote projecten in de betonbouw verzorgen we ook particuliere werkzaamhedeStibo V.O.F. werd in 2007 opgericht als timmberbedrijf. Door de jaren heen werden de werkzaamheden en projecten groter. Bij Stibo vindt u de passie en gedrevenheid om samen te werken aan een mooi resultaat. Door de te werken met vaste partners kan een hoge kwaliteit gewaarborgd worden.

Door de jaren heen is Stibo V.O.F uitgegroeid tot een onderneming die in staat is om grote projecten met zorg af te leveren. De kennis en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Hierdoor hebben al diverse aannemers gekozen voor deze onderneming en werken we samen aan grote projecten.

Naast grote projecten in de betonbouw verzorgen we ook particuliere werkzaamheden. Wij voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om uw woning, garage, kantoor of winkel in topconditie te houden. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat hier uit dakrenovaties en het plaatsen van dakramen, dakkapellen of dakopbouwen.

Het uitvoeren van houtskeletbouw voor uw woning of schuur kan geheel afgewerkt opgeleverd worden of casco worden afgerond zodat u het zelf verder binnen af kan werken. Het vervangen van alle soorten en maten kozijnen en deuren wordt door ons ook snel en vakkundig uitgevoerd.

Ook voor een complete binnenverbouwingen inclusief alle bijkomende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Van ventilatie maken in de kruipruimte tot het stofferen van uw woning hebben wij een vaste groep collega’s waarmee wij samen al menig verbouwing tot een succes hebben gemaakt. Tot volle tevredenheid van onze klanten.

Wij zijn een betrouwbare partner en u kunt voor alle verbouwingen en klussen van groot tot heel klein bij ons terecht. We maken van tevoren een richtprijs of offerte, we bespreken de materiaalopties en zorgen samen met u dat het project met succes wordt afgesloten.

Foto's

Project: De Stienen Flier - Joure

Oplevering: Eind 2014

Momenteel werkt Stibo V.O.F. aan de realisatie van een nieuw zwemparadijs voor zwembad de Stiennen Fliert. Voortgang en fotos van dit project kunt u volgen op de site van De Stiennen Fliert.

 

Project: De Waterkanten - Lisse

Oplevering: Begin 2014

In het begin van 2014 startte Stibo met de betonwerkzaamheden voor de realisatie van deen sportcomplex met parkeergarage. De voortgang van dit project vind u hier.

 

Project: Sportcomplex - Papendrecht

Oplevering: Eind 2013

Stibo V.O.F. realiseerde in 2013 onder andere alle betonbouw voor de 1e fase van Sport- en Zwem accomodatie te Papendrecht. Klik hier om de voortgang van het Project te zien. Momenteel zit het werk voor Stibo V.O.F. er bij dit project op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stibo V.O.F.

Kanaaldijk 18

4126 LR Hei-en Boeicop

T : 06-53538764

E : info@stibobouw.nl

Copyright © All Rights Reserved - Stibo V.O.F. - Kanaaldijk 18 - 4126 LR Hei-en Boeicop - T : 06-53538764 - E : info@stibobouw.nl