Timmerwerken

Stibo V.O.F

Beton- timmer- en afbouwerkzaamheden

Timmerwerken

Niets is ons te gek! Van een nieuwe deur tot een renovatie over alle verdiepingen,wij realiseren het allemaal voor u. Wij werken al jaren met een vaste groep onderaannemers zodat alle werkzaamheden soepel en strak achter elkaar gepland kunnen worden. Door onze brede kennis en ervaring kunnen we het complete traject voor u verzorgen. Vraag vrijblijvend naar wat we voor u kunnen betekenen.

Wij verzorgen onder andere:

- Traprenovaties

- Kasten op maat

- Keuken plaatsing

- Complete binnenverbouwing

- Binnenbetimmering

- Instalatietechniek (plaatsing zonnepanelen etc.)

- Overkappingen en aanbouwen

- Isolatiewerkzaamheden

- etc. etc.

Foto's

Project: De Stienen Flier - Joure

Oplevering: Eind 2014

Momenteel werkt Stibo V.O.F. aan de realisatie van een nieuw zwemparadijs voor zwembad de Stiennen Fliert. Voortgang en fotos van dit project kunt u volgen op de site van De Stiennen Fliert.

 

Project: De Waterkanten - Lisse

Oplevering: Begin 2014

In het begin van 2014 startte Stibo met de betonwerkzaamheden voor de realisatie van deen sportcomplex met parkeergarage. De voortgang van dit project vind u hier.

 

Project: Sportcomplex - Papendrecht

Oplevering: Eind 2013

Stibo V.O.F. realiseerde in 2013 onder andere alle betonbouw voor de 1e fase van Sport- en Zwem accomodatie te Papendrecht. Klik hier om de voortgang van het Project te zien. Momenteel zit het werk voor Stibo V.O.F. er bij dit project op.

 

 

 

Stibo V.O.F.

Kanaaldijk 18

4126 LR Hei-en Boeicop

T : 06-53538764

E : info@stibobouw.nl

Copyright © All Rights Reserved - Stibo V.O.F. - Kanaaldijk 18 - 4126 LR Hei-en Boeicop - T : 06-53538764 - E : info@stibobouw.nl