Betonbouw

Stibo V.O.F

Beton- timmer- en afbouwerkzaamheden

Betonbouw

Stibo V.O.F. is uw specialist in de vele toepassingen van beton. Al geruime tijd voeren wij betonwerken uit voor zowel bedrijven en aannemers als voor particulieren.

Met beton zijn vele dingen mogelijk. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle verwerkingsmogelijkheden van funderingen tot het leggen van kanaal en/of breekplaten.

Stibo V.O.F. onderscheid zich door mee te denken met de opdrachtgever, door zoveel mogelijk materialen optimaal in te zetten en te hergebruiken word er zowel bespaard in aanschaf als afvoerkosten. Samen werken naar een kwalitatief hoog eindresultaat is het doel.

Nieuwschierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto's

Project: De Stienen Flier - Joure

Oplevering: Eind 2014

Momenteel werkt Stibo V.O.F. aan de realisatie van een nieuw zwemparadijs voor zwembad de Stiennen Fliert. Voortgang en fotos van dit project kunt u volgen op de site van De Stiennen Fliert.

 

Project: De Waterkanten - Lisse

Oplevering: Begin 2014

In het begin van 2014 startte Stibo met de betonwerkzaamheden voor de realisatie van deen sportcomplex met parkeergarage. De voortgang van dit project vind u hier.

 

Project: Sportcomplex - Papendrecht

Oplevering: Eind 2013

Stibo V.O.F. realiseerde in 2013 onder andere alle betonbouw voor de 1e fase van Sport- en Zwem accomodatie te Papendrecht. Klik hier om de voortgang van het Project te zien. Momenteel zit het werk voor Stibo V.O.F. er bij dit project op.

 

 

 

 

 

Stibo V.O.F.

Kanaaldijk 18

4126 LR Hei-en Boeicop

T : 06-53538764

E : info@stibobouw.nl

Copyright © All Rights Reserved - Stibo V.O.F. - Kanaaldijk 18 - 4126 LR Hei-en Boeicop - T : 06-53538764 - E : info@stibobouw.nl