Afbouw

Stibo V.O.F

Beton- timmer- en afbouwerkzaamheden

Afbouw

Stibo V.O.F. realiseert afbouw op maat. Door directe communicatie met de klant en een vast aanspreekpunt per project realiseert Stibo een kwalitatief betrouwbare relatie met de klant. Door direct contact en korte lijntjes worden alle wensen in kaart gebracht en maakt Stibo V.O.F. al uw persoonlijke dromen waar.

Bij ons bent u op het juiste adres voor alle vormen van Afbouw. Van het plaatsen van een overkapping, zonnepanelen of plafond's tot het aanpassen of uitbouwen van uw complete woning of schuur.

Nieuwschierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijven contact met ons op!

Foto's

Project: De Stienen Flier - Joure

Oplevering: Eind 2014

Momenteel werkt Stibo V.O.F. aan de realisatie van een nieuw zwemparadijs voor zwembad de Stiennen Fliert. Voortgang en fotos van dit project kunt u volgen op de site van De Stiennen Fliert.

 

Project: De Waterkanten - Lisse

Oplevering: Begin 2014

In het begin van 2014 startte Stibo met de betonwerkzaamheden voor de realisatie van deen sportcomplex met parkeergarage. De voortgang van dit project vind u hier.

 

Project: Sportcomplex - Papendrecht

Oplevering: Eind 2013

Stibo V.O.F. realiseerde in 2013 onder andere alle betonbouw voor de 1e fase van Sport- en Zwem accomodatie te Papendrecht. Klik hier om de voortgang van het Project te zien. Momenteel zit het werk voor Stibo V.O.F. er bij dit project op.

 

Stibo V.O.F.

Kanaaldijk 18

4126 LR Hei-en Boeicop

T : 06-53538764

E : info@stibobouw.nl

Copyright © All Rights Reserved - Stibo V.O.F. - Kanaaldijk 18 - 4126 LR Hei-en Boeicop - T : 06-53538764 - E : info@stibobouw.nl