Werkzaamheden

Stibo V.O.F

Beton- timmer- en afbouwerkzaamheden

Betonbouw

Door de jaren heen heeft Stibo V.O.F. een naam gemaakt in de betonbouwindustrie. Voor diverse aannemers realiseert Stibo V.O.F de eerste betonbouw. Vanaf het zand wordt door middel van funderingen en een vloer vaak de basis gelegd voor een nieuw gebouw. Door de verschillende contacten die Stibo V.O.F door de jaren heen heeft opgebouwd is zijn ze in staat om een complete en betrouwbare gondslag te leggen voor uw gebouw.

Timmerwerken

Voor zowel kleine als grote verbouwingen bent u bij Stibo V.O.F aan het juiste adres. Door de brede kennis binnen het timmergebied zij we in staat om van uw toekomstige kamer, trap of aanbouw exclusieve uitstraling te geven. Omdat we beschikken over de juiste materialen en gereedschappen zij n we in staat om de complete aanpassingen binnen uw huis in eigen beheer te doen.

Afbouwwerkzaamheden

Onderhoud en afbouwwerkzaamheden zijn vaak niet de leukste bezigheden. Ze zijn echter niet de onbelangrijkste werkzaamheden. De afwerking is namelijk een persoonlijke keuze en u wilt de problemen als bijvoorbeeld lekkages goed en proffessioneel verholpen hebben. Gelukkig beschikt Stibo V.O.F. over de juiste contacten om deze werkzaamheden geheel voor u uit te voeren.

Foto's

Project: De Stienen Flier - Joure

Oplevering: Eind 2014

Momenteel werkt Stibo V.O.F. aan de realisatie van een nieuw zwemparadijs voor zwembad de Stiennen Fliert. Voortgang en fotos van dit project kunt u volgen op de site van De Stiennen Fliert.

 

Project: De Waterkanten - Lisse

Oplevering: Begin 2014

In het begin van 2014 startte Stibo met de betonwerkzaamheden voor de realisatie van deen sportcomplex met parkeergarage. De voortgang van dit project vind u hier.

 

Project: Sportcomplex - Papendrecht

Oplevering: Eind 2013

Stibo V.O.F. realiseerde in 2013 onder andere alle betonbouw voor de 1e fase van Sport- en Zwem accomodatie te Papendrecht. Klik hier om de voortgang van het Project te zien. Momenteel zit het werk voor Stibo V.O.F. er bij dit project op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stibo V.O.F.

Kanaaldijk 18

4126 LR Hei-en Boeicop

T : 06-53538764

E : info@stibobouw.nl

Copyright © All Rights Reserved - Stibo V.O.F. - Kanaaldijk 18 - 4126 LR Hei-en Boeicop - T : 06-53538764 - E : info@stibobouw.nl